Напад на редакцію в Росії взяли на себе "автономні націоналісти"

Середа, 10 липня 2013, 17:32

Представник "автономних націоналістів", які в Росії напали на редакцію "Московського комсомольца", запевняють, що не причетні ні до однієї політичної сили.

Про це йдеться у відео, яке виклали в Youtube в середу.

Як відомо, 8 липня у Москві на редакцію газети "Московський комсомолець" напали хулігани з українськими гаслами: "Слава Україні!", "Героям слава!" та "Слава нації".

У партії націоналістів "Свобода" заявили, що не причетні до нападу на редакцію російського видання.

"Акція протесту, яка була проведена нами в Московії - це попередження всім, хто намагається приховати злочини проти українських жінок, проти української держави, що відбувалися протягом десятиліть бандою, куди входить Павло Гусєв (власник газети "Московський комсомолець", члена Громадської палати РФ)", - зазначає на відео невідомий націоналіст в масці.

"Наприкінці травня в ЗМІ з'являється інформація, що молоду кримчанку на ім'я Наталя серед білого дня викрали на вулиці в Сімферополі і переправили до Москви. Там її за допомогою тортур і психологічного терору примусили до проституції. Дивом їй вдалося втекти в рідне місто. Вона назвала імена злочинців, зокрема прямо вказала на Гусєва", - уточнює він.

"Вже зараз у продажних ЗМІ нас називають бандитами, терористами, найманцями. Ми - українська молодь, яка не може стояти осторонь, коли іноземні олігархи крадуть і ґвалтують наших дівчат. Ми рішуче виступаємо проти", - заявив націоналіст.

"Наша акція в Москві - це протест проти бездіяльності української влади та правоохоронної системи", - додав він.

"Ми заявляємо, що ми - автономні націоналісти - незалежні, ми поза політикою, ми не належимо ні до яких політичних партій і політичних об'єднань. Також ми хочемо сказати, що багатьом легше повірити що ми найманці, наша акція була замовлена, але набагато легше повірити в це, ніж у те, що Бандерівці крокували Москвою", - уточнив спікер на відео.

"Якщо Гусєв не буде покараний за допомогою закону, то українська нація повстане і покарає його самостійно", - підсумував він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...