Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

США хочуть, щоб Тимошенко лікували за кордоном

П'ятниця, 12 липня 2013, 20:33

Посол США в Україні Джон Теффт висловив сподівання, що екс-прем'єру Юлії Тимошенко дозволять лікуватися за кордоном.

Про це він сказав в інтерв'ю 5 каналу.

"Ми хочемо, щоб Юлія Тимошенко дістала лікування за кордоном. Так кажуть лікарі і я знаю, що вона має болі. І треба подбати про її здоров'я десь у кваліфікованому місці. Ми вже понад рік цим переймаємося", - додав він.

Окрім того, дипломат зазначив, що США все ж сподіваються на звільнення екс-прем'єра.

"Ми гадаємо, що є вибіркова юстиція і ув’язнення щодо певних осіб. Уже звільнено за помилуванням Юрія Луценка, ми також хочемо того самого для Юлії Тимошенко", - зазначив Теффт.

Як відомо, глава правління клініки "Шаріте" Карл Макс Айнхойпль підтвердив різке погіршення здоров'я екс-прем'єра й готовність надати їй відповідне лікування в Німеччині.

1 липня Євгенія Тимошенко з посиланням на рекомендації німецьких лікарів із клініки "Шаріте" повідомила, що її мати потребує термінової операції, нині стан здоров'я Тимошенко, за її словами, критичний.

Головлікар ЦКЛ №5 міста Харкова Михайло Афанасьєв повідомив, що Тимошенко не згодна на проведення операції в Україні та запевнив, що стан Тимошенко стабільний.

Зараз захист екс-прем'єра проводить консультації з лікарями клініки "Шаріте" у зв'язку із затягуванням вирішення питання про проведення їй операції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування