Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Київська міліція закликає не штурмувати їх зараз

Субота, 13 липня 2013, 20:16

Біля Святошинського райвідділку міліції у Києві знову збираються люди, щоб обговорити подальший план дій у зв’язку з наміром МВС покарати винних у штурмі напередодні.

Про це повідомили у випуску новин "5 каналу".

Водночас київська міліція закликає представників громадських організацій та політичних об’єднань припинити будь-які активні дії та не вдаватися до "інсинуацій" з приводу інциденту, який стався 12 липня у Святошинському районі столиці.

Про це УНІАН заявили в столичному главку міліції, коментуючи заклики представників окремих громадських організацій вчинити у суботу о 20:00 спробу штурму Святошинського райуправління міліції Києва.

"Наразі ще немає остаточних результатів службового розслідування та висновків прокуратури щодо цього інциденту", - зазначили в главку.

Також в міліційному главку закликали окремих лідерів громадських та політичних організацій уважно дослухатися та розуміти вислови керівництва столичної міліції, яке зокрема пообіцяло вжити "відповідних і достатніх", обумовлених законодавством заходів щодо з’ясування причини та обставин інциденту та покарання винних.

Як відомо, 12 липня в Києві в ході проведення заходів з протидії нелегальній торгівлі на ринку "Шлях" у Святошинському районі міліціонер вдарив активістку КУПРу Ірину Бондар за прохання спілкуватися державною мовою.

Після цього Святошинський райвідділок міліції столиці штурмували. Внаслідок акції зламано паркан, є постраждалі з обох боків.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування