Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син Януковича отримав у Балаклаві частину набережної

Четвер, 18 липня 2013, 15:58

Севастопольська міськрада 16 липня виділила частину набережної Назукіна в Балаклаві компанії, афілійованій зі старшим сином президента Олександром Януковичем.

Про це повідомляє севастопольське видання Гражданская оборона.

Згідно із проектом рішення земельна ділянка орієнтовною площею 1,32 га, розташована за адресою Набережна Назукіна, 41 і виділена для будівництва й обслуговування будинків і споруджень, реконструкції їх у готельно-розважано-теристичний комплекс із яхт-клубом і житловою забудовою.

У проекті значиться, що майбутній господар будівництва - ПАТ "Марінсервіс".

При цьому юридична служба не змогла зробити висновок про відповідність представленого проекту рішення нормам чинного законодавства.

В матеріалах справи відсутня інформація про наявність зареєстрованих прав третіх осіб на частину земельної ділянки площею 700 кв. м.

Раніше орган місцевого самоврядування вже давав згоду цій структурі на проведення інвентаризації земельної ділянки.

Після цього площа землі, про яку просили, виросла на сім соток. Так наприкінці 2011 року "Марінсервіс" офіційно став орендарем частини набережної у Балаклаві строком на 25 років.

Тепер же приватній структурі готують землевідвід на нову площу. 

За даними Системи розкриття інформації на фондовому ринку, в 2011 році єдиним акціонером ПАТ є Янукович Олександр Вікторович, до цього моменту зміни до складу засновників не вносилися.

Однак у звіті про діяльність за 2012 рік власник закрив свої персональні дані від оприлюднення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування