У Харкові ДТП, винуватець - машина ДАІ?

Вівторок, 23 липня 2013, 09:57

У Харкові сталося ДТП за участі патрульного автомобіля ДАІ.

Про це повідомляє прес-служба МВС у Харківській області.

"22 липня поточного року близько 00.15 год. в м. Харкові на пр. Героїв Сталінграду сталося зіткнення автомобіля CHEVROLET AVEO та патрульного автомобіля ДАІ", - сказано в повідомленні.

"Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждалих осіб не має.  Наразі з’ясовуються причини та обставини ДТП", - додали у МВС.  

Фото Дорожнього контролю
Фото Дорожнього контролю

Водночас журналісти Дорожнього контролю.Харків стверджують, що винуватцем ДТП була патрульна машина ДАІ.

"Chevrolet Aveo рухався по вул. Героїв Сталінграда близько 105 будинку в бік пр. 50 років СРСР. Його руху завадив патрульний автомобіль, за кермом якого сидів прапорщик міліції, який грубо порушив ПДР - а саме пішов на розворот з правої смуги через подвійну осьову, НЕ подавши при цьому ні звукового, ні світлового сигналу", - сказано в повідомленні.

"Водій Авео не встиг піти від зіткнення", - додали в повідомленні.

Крім того, як стверджують у Дорожньому контролі, співробітники міліції в терміновому порядку зняли номери з розбитого автомобіля ДАІ, викликали евакуатори, які відразу ж хотіли прибрати автомобілі і приховати ДТП.

"Проте через обурення очевидців, співробітники державної інспекції змушені були складати схему ДТП", - зазначили у Дорожньому контролі.

Крім того вони стверджують, що пасажири Chevrolet мали тілесні ушкодження, але слідчо-оперативна група для огляду місця події не виїжджала.

"Були проігноровані скарги та прохання постраждалих пасажирів Авео про необхідність надання їм першої медичної допомоги", - зауважили в повідомленні.

Після чого на місце ДТП приїхало керівництво ДАІ в особі Ігнатенко Сергія Івановича - командир роти міського ДАІ та Усенко Владлена Михайловича - начальника ДАІ міста на своїх особистих автомобілях представницького класу.

Зрештою постраждалим були передані грошові кошти в розмірі 8000 $.

За словами очевидців, дане ДТП так і не було оформлене до кінця. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News