Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Телеканал Пишного заявляє, що його хочуть знищити

Четвер, 25 липня 2013, 16:03

Працівники регіонального телеканалу ТВА заявляють про те, що їхній телеканал хочуть знищити.

Про це йдеться в заяві гендиректора телеканалу Тата Кеплер, опублікованій на офіційній сторінці ТВА у Facebook.

Згідно з заявою, мовлення телеканалу припинилося у вівторок ввечері, коли на радіо-релейній станції відбулася пожежа.

"МНСівці оперативно усунули наслідки короткого замикання і вже за годину усі телеканали продовжили своє мовлення. Усі, крім "ТВА", - повідомив гендиректор.

Згідно з заявою, міні-пожежа трапилася "за день до засідання Нацради з питань телебачення та радіомовлення, де розглядається питання стосовно телеканалу "ТВА".

За словами гендиректора, коротке замикання сталося за сім хвилин до завершення мовлення "Буковини", тобто якраз перед ввімкненням сигналу "ТВА", яке не відбулось.

"Утім, незважаючи на технічну аварію, телеканал "Буковина" успішно оминає закони фізики і без найменших збоїв, завершує своє мовлення. А "ТВА" така чудодійна вдача не спіткала, його сигнал ефірі так і не з’являється", - йдеться в заяві.

За словами працівників телеканалу, техніка всіх телеканалів працює справно, а обладнання "ТВА" - ні.

"За оцінкою фахівців, техніка "ТВА" вийшла з ладу через специфічне пошкодження внутрішніх деталей. Подібні вади могли виникнути, наприклад, через потрапляння всередину спеціальної речовини, саме тієї, яка міститься у вогнегаснику", - йдеться в заяві.

За словами гендиректора, обладнання "ТВА" від джерела задимлення знаходилося найдалі, в протилежній частині кімнати.

За її словами, технічні працівники "ТВА" пошкоджене обладнання вилучили і відремонтували, після чого спробували перемістити в релейну станцію.

"Проте там вже вишикувалася посилена охорона, а директорка телерадіокомпанії не відповідає на дзвінки. Зі слів охоронців, вона протягом всього робочого дня знаходиться на нараді", - йдеться в заяві.

"Розпочавши неприховану і відверту травлю, нас намагаються знищити, переступивши закон і елементарні норми моралі", - йдеться в заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...