Москаль: у Криму щорічно вбивають одного мера

Субота, 27 липня 2013, 13:20

Починаючи з 2010 року в Криму щорічно було вбито мінімум одного мера міста.

Про це у суботу заявив колишній заступник міністра внутрішніх справ, депутат від "Батьківщини" Геннадій Москаль, коментуючи напад на мера Феодосії Олександра Бартенєва.

"У 2010 році був вбитий мер Новофедорівки (Західне узбережжя) Ігор Колодяжний. В нього випустили 14 куль з автомату", - нагадав він.

"2011 рік - пострілом в серце з мисливської рушниці був вбитий мер Веселого (східне узбережжя) Ігор Юшко", - зазначає Москаль.

"2012 рік - з третього поверху неврологічного відділення лікарні ім. Семашка був викинутий мер Малого Маяка (там найдорожча земля в Криму) Леонід Малик. До того його безуспішно пресували кримінальними справами - нічого не могли зробити", - вказує депутат.

У 2013 році також "з автомату був розстріляний мер Сімеїзу Кирило Костенко", підсумовує він.

"Невже хтось при здоровому глузді не побачить тут тенденцію і буде щось белькотіти про розбій заради заволодіння якоюсь барсеткою? Але начальник кримської міліції продовжує вперто говорити про розбій, як основний мотив замаху, чим "топить сам себе", - зазначає Москаль.

Як відомо, у ніч на суботу мера міста Феодосія Олександра Бартенєва доставили в реанімацію з вогнепальним пораненням. 

Начальник кримської міліції Михайло Слєпаньов повідомив, що міліція розглядає в якості основної версії нападу на мера Феодосії розбійний напад з метою заволодіння особистим майном.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування