Затриманий заступник керівника Врадіївського райвідділу міліції

Четвер, 4 липня 2013, 09:50

Заступник начальника Врадиївського райвідділу міліції Миколаївської області підозрюється в прихованні злочинів, зроблених на території району.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прокуратуру області.

У відомстві зазначили, що кримінальне провадження відкрите за ч.2 ст.365 (перевищення службових повноважень) КК України.

Правоохоронець затриманий у четвер зранку, передає Інтерфакс-Україна.

"Попередньо можна говорити про те, що затриманий мало того, що не забезпечив повного й об'єктивного розкриття скоєного злочину - він особисто, перебуваючи в дружніх відносинах з підозрюваними й з метою приховати їх від відповідальності, незаконно вимагав від підлеглих сховати важливі факти. Ще раз повторюю – усі винні будуть покарані", - цитує прес-служба відомства прокурора Миколаївської області Андрія Курися.

У прес-службі прокуратури уточнили, що протягом 2011-2013 років на території Врадіївського району були скоєні 4 навмисних убивства: 3 - в 2011 році, перший 2012 року. Цього року навмисних убивств у смт. Врадіївка не зареєстровані.

Серед зазначених чотирьох убивств одне залишається нерозкритим, це вбивство 15- річної дівчини.

Як відомо, 27 червня до лікарні Врадіївки потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Поліщук та Рябіненко затримані, а у Дрижака виявилося алібі: він на момент злочину чергував у райвідділі, про що нібито є відеодокази.

Поліщук є племінником прокурора Заводського району Миколаєва.

Дрижак є хрещеником керівника обласного управління МВС Валентина Парсенюка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування