Єфремов визнав, що його депутати перебувають під його постійним контролем

Четвер, 4 липня 2013, 15:39

Лідер Фракції партії регіонів Олександр Єфремов розповів, що більшість веде постійний моніторинг присутності депутатів в залі для керування роботою ВР.

Про це він заявив, відповідаючи на питання журналістів, щодо сайту zall.com.ua, на якому відстежується присутність депутатів у залі.

"Ми не придумали цей сайт. У нас триває постійний моніторинг присутності у залі депутатів. Це для того, щоб оперативно керувати роботою в залі. Ми постійно в режимі он-лайн знаємо, яка кількість депутатів присутня в залі", - зазначив Єфремов.

На уточнююче питання, відколи ця система функціонує, він відповів: "Здається з самого початку, коли ввели систему голосування персонально. Тут немає ніяких секретів, це нормальний механізм роботи в залі".

 
 

Раніше фотокор газети Комерсант Влад Содель в своєму Facebook оприлюднив фото, як депутат від ПР Олександр Єгоров на своєму планшеті через сайт zall.com.ua контролював присутність нардепів ПР задля успішних голосувань.

депутат від ПР Олександр Єгоров 

Згідно з даними WhoIs, сайт знаходиться на хостингу в компанії HostPro і був зареєстрований 22 лютого 2013 року.

22 лютого депутати ухвалили закон про внесення змін до Регламенту Верховної Ради, який передбачає персональне голосування.

1 березня зміни підписав президент Віктор Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування