У Домбровського заявляють про провокації

П'ятниця, 5 липня 2013, 11:52

У Вінниці у квартирі помічника Олександра Домбровського – Максима Царенка – 4 липня співробітники міліції провели обшук.

Про це повідомила "Українській правді" прес-служба Домбровського, водночас спростувавши інформацію про обшук у квартирі самого народного депутата, позбавленого мандата.

"Поширена деякими виданнями інформація не відповідає дійсності. Поширення неправдивої інформації вважаємо політичною провокацією і продовженням брудних провокацій проти Олександра Домбровського, розпочатих ще під час виборчої кампанії 2012 року", - сказано у повідомленні.

"Прес-служба Олександра Домбровського ніяких офіційних коментарів з приводу обшуку в квартирі Олександра Домбровського жодному виданню не надавала", - наголошується у ньому.

Проте, за даними прес-служби, "фактом є те, що вчора, 4 липня, у Вінниці в квартирі помічника народного депутата України Максима Царенка співробітники УМВС України у Вінницькій області провели обшук".

Раніше на редакційну пошту надійшло повідомлення від "Free Press" із посиланням на джерела про те, що у квартирі родини Домбровського та у квартирі Царенка у четвер проводилися обшуки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування