Медики не фальсифікували аналізи зґвалтованої у Врадіївці - ГПУ

П'ятниця, 5 липня 2013, 20:18

Інформація про те, що лікарі начебто намагались фальсифікувати медичні висновки стосовно стану здоров’я зґвалтованої правоохоронцями у Врадіївці Ірини Крашкової, не підтвердилися.

Про це повідомила прес-служба прокуратури з посиланням на звіт очільників МВС та СБУ Генпрокурору Віктору Пшонці.

"Що стосується перевірки інформації про начебто намагання фальсифікувати медичні висновки стосовно стану здоров’я потерпілої, то встановлено, що дані заяви не підтвердилися. Оскільки медики лікарні, до якої була доправлена потерпіла, не проводили судово-медичних оглядів і не робили висновків щодо характеру її тілесних ушкоджень", - заявили у відомстві.

Як відомо, 27 червня до лікарні Врадіївки потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Кандидат у депутати від опозиції Корнацький повідомляв "Українській правді", що дружина керівника Миколаївської райдержадміністрації Ростова, яка є заступником головного лікаря у медустанові, де лікувалася постраждала дівчина, змушувала медперсонал фальсифікувати результати аналізів потерпілої.

"У той день, коли сталося зґвалтування, від неї лунали вимоги до медперсоналу щодо підміни матеріалів і аналізів, відібраних у потерпілої, але персонал відмовився", - сказав Корнацький.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...