"Удар" попросив Рибака скасувати низку законів, ухвалених в четвер

П'ятниця, 5 липня 2013, 21:57

Депутати від "Удару" написали голові Верховної Ради Володимиру Рибаку лист з проханням скасувати низку законів, які парламент ухвалив з порушенням регламенту 4 липня.

Про це повідомила прес-служба політсили.

Згідно з інформацією, з порушенням були ухвалені: закон про внесення змін до Податкового кодексу щодо трансфертного ціноутворення, зміни до Податкового кодексу щодо сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів.

Також, за інформацією "Удару", з порушенням депутати затвердили зміни до закону "Про Державний бюджет України на 2013 рік" щодо державних гарантій та закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо повернення державного контролю та виробництва державними підприємствами документів та бланків, які потребують використання спеціальних елементів захисту.

Крім того, "ударівці" вимагають скасувати закон про внесення змін до Податкового кодексу (щодо вдосконалення процедури стосовно фінансових векселів); про ратифікацію Конвенції між урядом України і урядом Республіки Кіпр про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування