Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донбасі побили до смерті депутата-регіонала

Неділя, 7 липня 2013, 19:45

У Костянтинівському районі Донецької області невідомі побили депутата райради від Партії регіонів Олександра Аксьонова, який від отриманих травм помер у лікарні.

Про це "Вістям" повідомив начальник Костянтинівського міського відділу міліції Віталій Колупай.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, імовірно - за ч.2 ст. 121 КК України (покарання від 7 до 10 років в'язниці).

Про подробиці справи Колупай розповідати поки відмовився.

Як повідомляє сайт константинівської газети "Провінція", в суботу ввечері близько 18.30 години, Аксьонов разом з родичами перегородили на тракторі дорогу "крутим донецьким хлопцям". Після чого ті вийшли з автомобіля (кажуть, що мало того, що були "напідпитку", так ще їх в автомобілі було шестеро) і побили Аксьонова з напарниками.

За однією з версій, донеччани поверталися з відпочинку у відомому місці Рідкодуб'я, що в районі джерела Біла гора. Хто були ці люди - поки не відомо.

Сайт повідомляє, що жителі Дилеєвки, де жив Аксьонов, згадують, що років 10 тому на нього було скоєно замах. Тоді він ледве вижив, нападники були спіймані і засуджені. За розрахунками жителів, вони цілком могли вже вийти на свободу і помститися.

Крім депутатства, Аксьонов займався аграрним бізнесом - очолював сільськогосподарське підприємство "АКС" (торгівля зерновими).

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування