Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Відбувся напад на житло батьків активіста Чорного Комітету

Вівторок, 13 серпня 2013, 11:03

У ніч з 12 на 13 серпня відбувся напад на будинок батьків активіста Чорного Комітету Богдана Тицького в Миколаївській області.

Про це повідомили в прес-службі "Чорного комітету".

"Сьогодні вранці мені подзвонила мама. Дуже знервована, вона сказала, що її сьогодні збудили сусіди, мовляв, паркан нашого будинку помальовано і заліплено якимись листівками", - розповів Тицький.

 

За його словами, коли мати вийшла надвір, то побачила, що весь паркан розмальовано написами: "Тут живуть батьки зрадника", а також розклеєно листівки з моїм фото і написом: "Вони зрадили Врадіївську ходу! Слава Україні! Смерть зрадникам!".

"Окрім того, на паркані присутні намальовані трафарети мого обличчя з червоною цяткою на лобі за аналогією відомого графіті з Януковичем. Очевидна помста за поширення цього "непристойного зображення"...", - розповів активіст.

"У мами істерика, я навіть не знаю як її заспокоїти... І питання не в тих речах, якими той паркан помальовано, а в тому, що ці виродки продовжують тиснути на моїх рідних", - повідомив Тицький.

 

Також написи, листівки і трафарети подібного змісту з'явилися на інших вулицях смт. Березнегувате. ЧорКомівець звинувачує у цьому Службу безпеки України.

"В СБУ вже на повну діє нова гнила тактика. Залякувати батьків та рідних, викрасти агітацію, переслідувати активістів та робити гидкі пакості, які нормальній людині навіть в голову не прийдуть", - пояснив він.

 

В "Чорному комітеті" заявляють, що Тицький не був організатором "Врадіївського майдану", учасники якого не мають до активіста ніяких претензій.

"Режим боїться народного протесту, тому і організовують переслідування активістів та їхніх родичів. Ми не маємо жодних претензій до Тицького та не вважаємо його зрадником", - заявила одна з активних учасниць Врадіївського майдану Раїса Шматко.

Як відомо, раніше "Чорний комітет" активно висвітлював справу сумських графітчиків, яких засудили за графіті з зображенням Януковича з простреленою головою.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...