"Регіоналу" Царьову у Януковича заблокували доступ на екран

Вівторок, 13 серпня 2013, 15:08

На центральні українські телеканали надійшла вказівка ​​ігнорувати проросійські заяви нардепа-"регіонала" Олега Царьова.

Про це "Коментарям" повідомило джерело в Адміністрації президента.

За його словами, заяви Царьова про підтримку Митного союзу, а також про те, що Володимир Путін у разі підписання Україною Асоціації з ЄС не буде підтримувати на президентських виборах-2015 Віктора Януковича, були негативно сприйняті в АП.

"Ця історія нібито навіть дійшла до президента. У результаті "згори" було прийнято рішення повністю заблокувати появу меседжів Олега Царьова на телеканалах", - сказало джерело.

За словами співрозмовника видання, на центральні телеканали були здійснені попереджувальні дзвінки.

"Дійшло навіть до того, що послідували прохання до опозиційних каналів не ставити синхрони Царьова в ефір", - сказав він.

Основною причиною блокування тез Царьова на телебаченні, на думку джерела, є необхідність збереження видимої монолітності в Партії регіонів.

"Електорат Партії регіонів не зрозуміє зовнішньополітичну роз’єднаність у партії. Адже вийде, що частина "регіоналів" на чолі з президентом – за Європу, а частина – за Росію і Митний союз", - підсумувало джерело.

Царьов був єдиним представником фракції Партії регіонів у Верховній Раді, який відвідав конференцію за участю Володимира Путіна в Києві. Пізніше Царьов заявив, що Путін дав зрозуміти Януковичу, що не підтримає його в разі підписання угоди про асоціацію між Україною і Євросоюзом.

Після цього Царьов опублікував юридичний висновок, підготовлений центром "Правова держава", який очолює Віктор Медведчук, із питання відповідності норм Конституції України положень проекту Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, відповідно до якого асоціація з ЄС неможлива без внесення змін до Конституції.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...