Путін і Янукович поговорили про торгову "війну"

П'ятниця, 16 серпня 2013, 15:52

Президент РФ Володимир Путін обговорив у телефонній розмові з Віктором Януковичем питання двостороннього співробітництва, у тому числі пов'язані з митним оформленням вантажів на російсько-українському кордоні.

Про це повідомили в прес-службі Кремля.

"Відбулася телефонна розмова президента РФ Путіна з президентом України Януковичем", - йдеться в повідомленні.

"Президенти обговорили різні аспекти двостороннього співробітництва, включаючи питання, що стосуються митного оформлення вантажів на російсько-українському кордоні", - заявили у Кремлі.

Як відомо, раніше Голова Росспоживнагляду Геннадій Онищенко заявив, що українська кондитерська продукція корпорації Roshen зможе повернутися на ринок РФ після інспекції заводів і проходження процедури допуску.

У середу Федерація роботодавців України заявила, що проблеми в українських експортерів на російській митниці почалися наприкінці липня, а з 14 серпня Росія заблокувала український експорт.

Голова комітету Держдуми у справах СНД Леонід Слуцький заявив, що труднощі з проходженням українськими товарами російської митниці де в чому викликані просто бюрократією, оскільки Україна не є членом Митного союзу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News