Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Музикант Bloodhound Gang вибачився перед українцями, але не зрозумів, за що

Субота, 17 серпня 2013, 15:10

Бас-гітарист групи Bloodhound Gang Джаред Хасселхофф вибачився перед українцями за історію з державним прапором.

В інтерв'ю ранковому шоу "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" він заявив, що нікого не хотів образити, і історія з українським прапором – лише непорозуміння, передає УНІАН.

"Раніше на концертах ми розігрували таке дійство: я карав свого соліста (Джіммі Поп) за виконання пісень Depeche Mode. Але з часом ми переробили сюжет. Цього разу я вийшов на сцену зі штучним статевим органом. Соліст нібито "відірвав" мені його, а у мене в ремені був спеціальний пристрій з помпою, за допомогою якого я імітував розбризкування крові. Насправді це був кетчуп, розбавлений водою. Якщо ви уважно подивитеся відео, то зрозумієте, що він схований у мене за спиною", - розповів бас-гітарист.

"Коли я різко повертався, можливо, кілька крапель кетчупу потрапило на прапор, який висів на задньому плані. Хоча я взагалі не впевнений, що туди щось долетіло", - сказав Хасселхофф.

"У більшості країн, в яких ми виступаємо, ми вішаємо на сцені прапори. Тобто це лише збіг обставин, що він опинився там, коли ми розігрували своє дійство. Я не розумію, чому українці ображаються на мене за кетчуп, який я розбризкував перед прапором. Проте якщо все-таки це їх образило, я вибачаюся перед українськими людьми, країною і урядом", - сказав гітарист.

Ситуацію з прапором Росії, засунутим у штани під час виступу в Одесі, Джаред коментувати не став.

Як повідомлялося, бас-гітарист групи Bloodhound Gang Хасселхофф під час виступу в Києві 30 липня вчинив дії, які були розцінені як наруга над українським прапором.

Київська міліція відкрила кримінальне провадження за фактом наруги американськими музикантами над державним прапором України - ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство) і ч. 1 ст. 338 (наруга над державними символами).

Служба безпеки України на 5 років заборонила Хасселхоффу в'їзд до України за осквернення національних символів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування