Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Бойко обіцяє, що ситуація з Росією от-от почне налагоджуватися

Субота, 17 серпня 2013, 22:19

Більшість питань щодо пропуску залізничним транспортом українських товарів на територію РФ буде вирішено вже найближчим часом.

Про це повідомив віце-прем'єр Юрій Бойко у суботу, повідомляє Урядовий портал.

За його словами, сформована урядом робоча група з опрацювання проблемних питань українсько-російського торговельно-економічного співробітництва розпочала діяти, перші результати її роботи можна очікувати вже найближчим часом.

"Отримано відповідні доручення, сформовано робочу групу. У п’ятницю 16 серпня в Росії ми провели переговори з першим віце-прем’єр-міністром Російської Федерації Ігорем Шуваловим та керівником Федеральної митної служби Росії Андрієм Бєльяніновим. Було досягнуто домовленості, що у понеділок, 19 серпня, відбудеться зустріч відповідного керівництва з українського боку та керівництва ФМС Росії, де будуть з’ясовані усі моменти, які заважають нормальним торговельно-економічним відносинам наших країн", – сказав Бойко.

За його словами, на зустрічі з Шуваловим та Бєльяніновим було також досягнуто домовленості, що більшість питань щодо пропуску залізничним транспортом українських товарів на територію РФ буде вирішено вже найближчим часом.

"По залізниці багато проблем буде знято вже найближчим часом. Стосовно фур і вантажів, які перевозяться автомобільним транспортом – переговори пройдуть наступного тижня", – підкреслив Бойко.

За його словами, у суботу відбулася нарада під головуванням прем’єра Миколи Азарова, на якій розглядалися попередні результати переговорів у Росії стосовно питань митного оформлення вантажів при перетині українсько-російського кордону.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування