Азаров із Медведєвим хором твердять, що торгівельної війни немає

Неділя, 18 серпня 2013, 13:55

У неділю відбулася телефонна розмова глав урядів України та Росії Миколи Азарова та Дмитра Медведєва.

Як повідомляє прес-служба Кабміну, вони "висловили спільне переконання, що про торгівельні війни між Україною і Росією в принципі не може бути мови".

Сторони обговорили актуальний стан торгово-економічних відносин між нашими країнами, а також ускладнення, які склалися останнім часом у митному оформленні окремих видів вантажів, що постачаються з України до Російської Федерації.

Азаров задоволенням відзначив, що робота уповноважених робочих груп сторін, яка інтенсивно відбувалася упродовж вихідних, привела до суттєвого прогресу у цій сфері.

"Сторони переконані, що питання будуть оперативно врегульовані в інтересах взаємовигідного двостороннього співробітництва", - повідомляє прес-служба.

Глави урядів окремо відзначили, що спекуляції навколо того, що ускладнення пов'язані з інтеграційними процесами двох країн, безпідставні.

Азаров і Медведєв домовилися, що у понеділок зустрінуться керівники митних служб України та РФ, і будуть у спокійному режимі працювати до вирішення питання повернення митних процедур до оптимального режиму, який сприяє взаємній торгівлі.

Також сторони відзначили, що пріоритетом співробітництва має бути виконання програми інвестиційного співробітництва, в першу чергу, у високотехнологічних галузях промисловості.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News