Піскун упевнений, що Мельник у лісі сидіти не буде

Вівторок, 20 серпня 2013, 08:27

Екс-ректор Податкової академії Петро Мельник, який підозрюється в корупції і втік з під домашнього арешту, не може ховатися в лісі.

Таку думку озвучив екс-генпрокурор, а за сумісництвом кум і друг Мельника, Святослав Піскун в інтерв'ю газеті "Взгляд".

Коментуючи інформацію про те, що племінник Мельника сказав, що інформацією про місцезнаходження екс-ректора може володіти Піскун, екс-генпрокурор заявив, що Роман хороший хлопчик, але "трохи розумово відсталий, погано вчився у школі - його кілька разів намагалися залишити в 3 - 4 класах".

"Особисто я б не бажав, щоб він тікав з України. І не вірю, що він втік. Крім того, у Мельника дуже важке астматичні порушення дихання: він вже 8-10 років не може спати без кисневої подушки. Про це ніхто не знає: діагноз ставили в Інституті пульмонології", - повідомив Піскун.

"Просто так, в лісі, сидіти не може: він задихається і може померти. Він повинен отримувати нормальну медичну допомогу", - зазначив він.

При цьому Піскун припустив, що Мельника могли підставити.

"Може, дійсно взяв щось. А може, йому просто підкинули, ми ж результатів слідства не бачили. І тільки суд може вирішити, винен Мельник, чи не винен", - сказав екс-генпрокурор.

Як відомо, колишній ректор Податкової академії Мельник утік із-під домашнього арешту, позбувшись електронного браслета.

27 липня міліція затримала Мельника за підозрою в отриманні 120 тис. гривень хабара.

Раніше його оголосили у міждержавний і міжнародний розшук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування