Захисники Тітушка хочуть заборонити "тітушок"

Середа, 21 серпня 2013, 08:30

Захисники Вадима Тітушка, який звинувачується у побитті журналістів під час мітингу 18 травня, мають намір заборонити використання його прізвища як ім'я загальне.

Про це у середу пише газета "Вести" з посиланням на захист підсудного.

Як відомо, після початку кримінального провадження у цій справі "тітушками" стали називати молодих спортсменів, яких залучають як бойовиків на мітингах і рейдерських захопленнях.

"Справа дуже складна, тому що тут замішана політика. І з Вадима зараз намагаються зробити цапа відбувайла, мовляв, хтось же повинен відповісти за події 18 травня в Києві", - заявила захисник Тітушко Оксана Шкода.

"Тому ми будемо намагатися, щоб йому вирок, якщо таки його визнають винним, був мінімальним - умовний термін (йому загрожує до чотирьох років в'язниці)", - додала вона.

За її словами, зараз Тітушко намагається вести звичний спосіб життя: "Щодня ходить на тренування і готується до навчання, кидати вуз не має наміру".

Як відомо, за підозрою у нападі на журналістів  18 травня в центрі Києва був затриманий Вадим Титушко. Він був у складі групи з близько 50 осіб, які влаштували бійку зі свободівцями на Великій Житомирський.

Співробітники міліції "проявили нерішучість" під час інциденту з побиттям журналістів Ольги Сніцарчук та Влада Соделя.

Шевченківський райсуд Києва випустив Титушка під заставу 22940 гривень. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування