"Регіони" збираються звезти до Києва 50 тисяч на День незалежності

Середа, 21 серпня 2013, 20:46

Партія регіонів планує привести 50 тис. осіб на захід, присвячений святкуванню Дня Незалежності в Києві.

Така кількість учасників значиться в заявці партії на проведення заходу до Дня Незалежності, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на департамент суспільних комунікацій Київської міськдержадміністрації в середу.

У відповіді департаменту наголошується, що Партія регіонів планує провести святковий захід 24 серпня з 9.00 до 20.00.

"Місце проведення - Меморіальний комплекс" Національний музей історії Великої Вітчизняної війни - Європейська площа ", - зазначається у відповіді департаменту з посиланням на письмове повідомлення організаторів.

Крім того, політична партія "Самоврядна Українська держава" проведе двогодинну святкову акцію в суботу (Майдан Незалежності - пам'ятник Т.Шевченку). Заявлено про участь 200 осіб.

У цей же день на Майдані Незалежності пройде акція "Намалюй здорове майбутнє", організована Всеукраїнською асоціацією захисту прав пацієнтів "Здоров'я нації", парад вишиванок (громадське об'єднання "Столичні ініціативи").

Одна з компаній - оператор відеобордів - проводить на Європейській площі акцію "Одягни вишиванку".

На центральній вулиці міста Хрещатику відбудуться фестиваль морозива та презентація української літератури.

У День Незалежності в столиці пройде також низка спортивних заходів, зокрема, чемпіонат з баскетболу 3х3, захід зі стрітболу.

Про якісь спільні акції опозиційних сил у День Незалежності інформація поки не надходила.

Тим часом, депутат від Свободи Юрій Сиротюк  повідомив: "Ми традиційно будемо проводити акції до Дня Незалежності України у всіх обласних центрах".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News