На російського актора, який побив кримського татарина, завели справу

Четвер, 22 серпня 2013, 12:09

Правоохоронні органи України відкрили кримінальне провадження за фактом завдання тілесних ушкоджень українцеві громадянином Російської Федерації, актором Олексієм Паніним.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на відділ зв'язків із громадськістю ГУМВС України в Криму.

21 серпня в м. Алушті сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля, пасажиром якого був громадянин Російської Федерації.

Як повідомила начальник сектора зв'язків із громадськістю кримського главку міліції Ольга Кондрашова, пасажиром одного з автомобілів, що брали участь у ДТП, є російський актор Олексій Панін.

Сам Панін визнав, що перебував в автомобілі, а також визнав, що вдарив водія другого автомобіля.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 125 Кримінального кодексу України - умисне легке тілесне ушкодження. Досудове розслідування здійснює слідче відділення Алуштинського міського відділу міліції.

Раніше повідомлялося, що аварія сталася, коли автомобіль Fiat 500, яким керувала знайома артиста, скотився назад на підйомі і врізався в Chevrolet Aveo, який їхав слідом.

Панін вийшов з Fiat і став у грубій формі з'ясовувати стосунки з водієм Chevrolet, після чого не став чекати інспекторів і залишив місце ДТП.

Розповідаючи про те, що трапилося в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні", актор назвав свого опонента "хлопчиком-татарином".

"А ви ж їх знаєте - татар?! Він сам був винен, але захотів отримати від нас грошей, я йому сказав, що давайте, мовляв, якось вирішимо, адже на машині навіть подряпин не було. Але він же хлопчик-татарин, я йому дав трошки по морді, і цим все закінчилося ", - коментував ситуацію Панін.

У свою чергу глава Меджлісу Мустафа Джемілєв закликав правоохоронні органи відреагувати на образливі висловлювання російського актора Олексія Паніна на адресу кримських татар, які він допустив, потрапивши в ДТП в Алушті, передають Крим.Коментарі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...