Російський актор Панін вибачився перед кримськими татарами

Четвер, 22 серпня 2013, 22:25

Російський актор Олексій Панін вибачився перед татарами за образливі висловлювання.

Як повідомляє видання "Аргументы недели – Керчь", це сталося перед початком спектаклю в Керчі, коли до Паніна підійшла група представників Керченського регіонального меджлісу.

"Я прийшов спеціально перед вами вибачитися. Просто ваша людина, яка була в цій ситуації (ДТП), – він татарин – повелася вкрай неінтелігентно", - сказав він представникам татарської громади.

"Я йому сказав у стані афекту, що типу "татари", – але до татар це не має стосунку. Це має відношення до хамської поведінки", - заявив Панін.

"Я за це прийшов перед вами вибачитися. Я прошу пробачення", - наголосив актор.

Панін зізнався, що таке ж говорить і про своїх співвітчизників у Москві, якщо вони поводяться неналежним чином.

Він також зазначив, що його друг Марат Башаров – татарин, і він не може "своєму братові, татарину, сказати що він мудак чи хтось".

Як відомо, в Алушті сталася ДТП за участю Паніна, після якої російський актор грубо розмовляв із водієм-татарином і побив його.

Також Панін заявив згодом, що Крим – це не Україна, а кримчани не вважають себе українцями.

Правоохоронні органи України відкрили кримінальне провадження за фактом завдання тілесних ушкоджень українцеві росіянином Паніним.

У МЗС України заявили, що те, що дозволяють собі "представники дружнього нам російського народу" на території України, "не вкладається ні в які цивілізовані рамки".

Генеральний консул Росії в Криму В'ячеслав Святличний назвав вчинок Паніна в Криму хамським і не гідним російського актора.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...