Яценюк і Тягнибок не хвилюються, що опозиція не святкує разом

Субота, 24 серпня 2013, 13:03

"Батьківщина" святкує День незалежності окремо від "Свободи" та "Удару" за узгодженим форматом.

Про це заявив лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк після покладання квітів до пам’ятників Грушевському і Шевченку в рамках святкової ходи у Києві, передає УНІАН.

Яценюк відзначив, що в суботу в усіх областях та містах України проходять акції, в рамках яких відбувається святкова хода з прапорами України та Євросоюзу.

"Це узгоджений формат опозиції. Ми це обговорили у Львові, де ми разом були на Світовому конгресі українців", - пояснив Яценюк.

У свою чергу керівник центрального штабу "Батьківщини" Олександр Турчинов відзначив, що їхня партія має традицію - щороку День незалежності святкувати біля пам’ятника Шевченку.

У свою чергу лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок не бачить нічого страшного в тому, що лідери опозиції у цьому році порізно на День незалежності.

Про це Тягнибок заявив у суботу на брифінгу в Кременчуці, передає УНІАН.

"Це не є щось таке особливе. Два роки разом святкували, а сьогодні ні. Як і три роки тому. Це не так важливо", - сказав він.

"Важливо, що ми координуємо свої дії і між нами є діалог. Кожна партія вирішує самостійно, де і як святкувати. Тут же немає такого, що ми всі повинні працювати однаково. Тоді ми б були однією партією", - додав "свободівець".

Як відомо, лідер "УДАРу" Віталій Кличко в суботу очолив мотопробіг з Києва до Вільнюса. Лідер "Свободи" Олег Тягнибок здійснив заплив через Дніпро в місті Кременчук Полтавської області.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News