Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Київавтодор" проігнорував позов 22 незадоволених киян

Понеділок, 5 серпня 2013, 17:25

Представники "Київавтодору" не з'явилися до Печерського райсуду Києва для розгляду колективного позову 22 жителів Києва до комунального підприємства.

Про це пише у своєму блозі на "Українській правді" журналіст, творець руху "Я ненавиджу Укравтодор" Андрій Черніков.

Як відомо, у квітні 22 жителя Києва подали колективний позов до Печерського суду проти "Київавтодору". Частина позивачів вимагали матеріальної компенсації, частина - моральної.

У минулу п'ятницю адвокат позивачів і сам позивач Лаврентій Царук повідомив, що слухання за його особистим позовом відбудеться у понеділок, 5 серпня. Позови інших були відхилені.

Журналіст пише, що суддя Олеся Батрин вирішила, що оскільки судовий збір сплатив тільки Царук, то його позов і буде розглянутий.

"Сам Царук каже, що при подачі колективного позову судовий збір може внести один з позивачів, внісши мінімум 1% від суми позову. Суддю не збентежив той факт, що Царук подав позов на 1 (одну) гривню, але вніс 431 грн 21 коп, що і дорівнює 1% від суми колективного позову", - зазначив він.

При цьому ніхто з решти без справедливого суду 21 осіб досі не отримав жодних повідомлень про те, що їм у позові відмовлено.

Представники відповідача - "Київавтодору" - у понеділок до суду не з'явилися. Оскільки відповідач проігнорував суд, то наступне засідання відбудеться вже без нього 21 серпня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...