Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Врадіївським ґвалтівникам" вручили підозру про замах на вбивство

Понеділок, 5 серпня 2013, 21:33

Трьом підозрюваним у справі про зґвалтування та побиття у Врадіївці 29-річної Ірини Крашкової вручили підозру у вчиненні замаху на вбивство.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Миколаївщини.

Згідно з інформацією, дії міліціонерів Дмитра Поліщука та Євгена Дрижака, а також таксиста Рябіненка перекваліфікували зі статті "умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя" на "замах на вбивство, вчинене з особливою жорстокістю, з корисливих мотивів, з метою приховати інший злочин, за попередньою змовою групою осіб".

Крім того, Рябіненку інкримінується вчинення розбійного нападу, а правоохоронцям - вчинення зґвалтування, розбійного нападу а також низки службових злочинів.

Досудове розслідування триває досі.

Як відомо, 27 червня до лікарні Врадіївки (Миколаївська область) потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Люди вийшли на акцію протесту проти свавілля міліції і пройшли пішою ходою із Врадіївки (Миколаївської області) до Києва.

У понеділок, 5 серпня, Крашкову виписали з лікарні швидкої медичної допомоги Миколаєва, де вона проходила лікування.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування