Посольство США засуджує дії гурту, який осквернив прапор України

Вівторок, 6 серпня 2013, 13:46

Посольство США в Україні засуджує дії одного з учасників рок-групи Bloodhaund Gang за наругу над державними прапорами України і Росії під час концертів у Києві та Одесі.

Про це повідомили в прес-службі посольства США в Києві, пишуть "Українські новини".

"Умисне осквернення національних символів є зухвалим і обурливим. Водночас ми твердо віримо у свободу вираження, що є універсальним правом, забезпеченим Конституцією США і спільною декларацією прав людини", - повідомили в прес-службі посольства.

"Рок-група Bloodhaund Gang вирішила скористатися цим правом огидним способом, ображаючи Сполучені Штати , а також український і російський народи під час концертів у Києві та Одесі", - вважають в США.

При цьому у відомстві підкреслили, що посольство США не має ніякого відношення до організації даних концертів та приїзду гурту в Україну, і, відповідно, переадресовує всі запити про додаткову інформацію про трапилися інциденти організаторам концертів та членам групи Bloodhaund Gang.

Як відомо, Печерське райуправління міліції Києва відкрило кримінальне провадження за фактом наруги над державним прапором України членами американського панк-гурту Bloodhound Gang.

Як повідомляють українські ЗМІ, скандальний гурт Bloodhound Gang розпочав тур країнами СНД з України. В Києві на концерті 30 липня "артист поливав сечею сцену" та "прицілювався на синьо-жовтий прапор України, який був на сцені".

Публіку такий вчинок музиканта тільки розвеселив. Музиканти також вигукували "F**k Russia", і "народ підтримав".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування