Рибак: якщо посваримося з Росією, завтра не буде робочих місць

Неділя, 1 вересня 2013, 10:26

Україна, підписавши угоду про асоціацію з ЄС, повинна зробити все для збереження дружніх відносин з Росією.

Про це заявив спікер Володимир Рибак на зустрічі з жителями Донецька в неділю, передає "Інтерфакс-Україна".

"Договір про асоціацію (з ЄС) ми підпишемо, але нам треба зробити все, щоб із сусідом, з братнім народом жити дружно, щоб наш ринок зберегти", - зазначив він.

"Ми не маємо право допускати, щоб із сусідом своїм, з братнім народом ми могли посваритися. Тому цілодобово будемо сидіти і вести переговори", - сказав Рибак.

Він підкреслив, що Україна "найбільша країна в Європі, і нам треба зробити все, щоб ми і європейські стандарти впроваджували в життя, і з Росією потрібно зберегти ринок. Бо якщо з Росією є настрій розсваритися, то завтра у нас робочих місць не буде".

Рибак також завив, що для керівництва України найважливішим є соціальне питання.

"Вчора ми більше трьох годин сиділи вдвох з президентом і розглядали бюджет на 2014 рік. І питання номер один для країни і для президента - соціальні питання. А соціальні питання - це підвищення пенсій, підвищення заробітної плати. Важливішого питання немає, ось такі реалії", - сказав глава ВР.

Разом з тим, як повідомляє урядове агентство "Укрінформ", Рибак у неділю узяв участь у урочистій лінійці у стінах рідної школи №55 Донецька і подарував їй комп'ютерний клас.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування