Померла сусідка Тимошенко. В Батьківщині кажуть про спроби отруєння

Середа, 11 вересня 2013, 11:08

У середу в "Батьківщині" заявили, що від раку шлунку померла колишній керівник управління КМДА Світлана Макеєва, яка у 2011 році кілька місяців ділила з Юлією Тимошенко камеру в Лук'янівському СІЗО.

Про це заявили в прес-службі партії.

В "Батьківщині" серйозно стурбовані інформацією про смерть Макеєвої.

"Хочемо нагадати, що і під час перебування Юлії Тимошенко в Лук’янівському ізоляторі, і після того в Харкові ми кілька разів били на сполох через появу у лідера опозиції симптомів невідомої хвороби", - йдеться в заяві.

Згідно із заявою, на її тілі "з'являлися множинні гематоми загрозливих розмірів, етіологія яких так і не була з'ясована".

"... нам відомо, що під час спільного перебування в Лук' янівці Світлана Макеєва періодично харчувалася тим, що було приготовано в СІЗО і що теоретично могла би вживати і Юлія Тимошенко", - йдеться в заяві.

За інформацією партії, "причини виникнення хвороби, через яку не стало Світлани Макеєвої, досі не вивчені досконало".

"Тому ми не можемо виключати, що рак шлунку міг розвинутися в тому числі і через систематичні спроби отруєння", - заявили в партії.

"З огляду на це ми наполягаємо на негайному проведенні комплексної діагностики організму Тимошенко в умовах незалежної від української системи охорони здоров'я клініки, оскільки довіряти вітчизняному МОЗ взагалі, а особливо в умовах підозри на систематичне отруєння, немає сенсу", - додали в партії.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування