"Свободівця" ударили в ресторані

П'ятниця, 13 вересня 2013, 08:33

"Свободівця" Едуарда Леонова вдарив по ребрах охоронець ресторану "Eshak" у Києві, коли група "свободівців" хотіла передати керівництву ресторану звернення сусідніх мешканців.

Як пише у своєму Facebook Олександр Аронець, це сталося у четвер.

"Все почалось з того, що заклад грубо порушував і порушує права мешканців будинку. Зокрема незаконно врізались у вентиляційну систему будинку, після чого у мешканців у квартирах "пахне" кухнею, дозвіл всього на 50 посадкових місць, натомість реально біля 200. Через це парковка постійно забита, мешканці навіть не можуть часом потрапити до будинку, не кажучи вже про швидку допомогу", - оповідає він.

"І ще ціла низка порушень. Після того, як мешканці звертались до керівництва ресторану зі скаргами, отримували хіба що погрози у відповідь. Тоді вони звернулись до нас", - зазначає Аронець.

За його словами, 12 вересня "свободівці, на чолі з народним депутатом Eduard Leoniv, хотіли віднести вимоги мешканців керівництву ресторану".

"Однак охорона не пропустила, вдарила народного депутата по ребрах, почалася штовханина. Були також погрози і дискримінація українців за національною ознакою. Викликану міліцію також не пропускали. До поки активістів не стало більше", - повідомив Аронець.

Постраждалі написали заяви в міліцію, а мешканці заяви про порушення своїх прав. Ситуація біля ресторану "Eshak" стабілізувалась.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News