У Миколаєві "тітушка" після ДТП побився з ДАІ та обіцяв проблеми журналісту

Субота, 14 вересня 2013, 19:45

У Миколаєві брат заступника начальника УБОЗ перешкоджав професійній діяльності журналіста і став учасником бійок із співробітниками ДАІ та опергрупою РВВС.

Про це УП повідомив редактор миколаївського видання "НікВесті" Олег Деренюга.

"Моїй професійній діяльності журналіста перешкоджав черговий "тітушка", який козиряв зв'язками - рідним братом, заступником начальника УБОЗ області. Коли він вихоплював у мене камеру, я викликав наряд міліції і написав заяву за 171 статтею", - повідомив Деренюга.

Як повідомили "НікВесті", 13 вересня біля зупинки громадського транспорту в Миколаєві сталася низка бійок між учасниками ДТП, співробітниками ДАІ і опергрупою Центрального РВВС міста.

Ситуація відбувалася навколо зіткнення автомобілів Honda Accord і Hundai Sonata , за кермом якого перебував Денис Бакланов. У ході розгляду він неодноразово представлявся братом заступника начальника УБОЗ в Миколаївській області.

"У миколаївському УБОЗ стверджують , що заступник начальника з таким прізвищем у них немає" , - зазначає видання.

"Коли Деренюга, опинившись на місці події, здійснював відеофіксацію ДТП і спробу Дениса Бакланова "домовитися" із співробітниками ДАІ, Бакланов заходився вихоплювати у журналіста камеру", - наголошується в повідомленні.

"Друже , видали це все. Я ж тебе завтра знайду, воно тобі треба? Не направляй на мене камеру. Я можу зараз забрати і стукнути тебе. …Я зараз заберу у тебе планшетку. Ось повір мені, я заберу, кину в машину і закрию", - заявив Бакланов.

"Я розумію, що це кримінальний злочин. Але ти ж розумієш , в якій країні ми живемо", - додав водій.

"Коли ДАІшники не виконали його "натяків" вирішити питання на його користь, Бакланов почав виражатися матом, обіцяючи звільнення і побиття в підвалі будівлі по вулиці Спаська, 12. За цією адресою розташований відділ УБОЗ УМВС України в Миколаївській області", - зазначає видання.

Також Бакланов затіяв бійку зі свідками події, які заявили, що через такі п'яних водіїв у них постраждала дитина.

Після бійки учасника ДТП посадили в патрульний автомобіль, де Бакланов також влаштував бійку , в результаті чого в автомобіля ДАІ було розбите лобове скло.

"Правоохоронці прийняли рішення везти його в Миколаївський обласний наркологічний диспансер. Але діставшись в наркологію водій відмовився здавати аналізи. Його привезли назад на місце ДТП, після чого доставили в Центральний РВВС Миколаєва, де він написав зустрічну заяву на журналіста і співробітника прес -служби ДАІ , так як вони " незаконно знімали його на відео", - пишуть "НікВесті".

Крім того Бакланов поскаржився в міліції на дуже хворобливий стан, звинуватив співробітників ДАІ у тому, що вони били його в наркології і зажадав викликати йому машину швидкої медичної допомоги.

Пізніше Бакланов звинуватив правоохоронців у тому , що вони вкрали у нього сумку з усіма документами , ключами від дому, грошима та мобільним телефоном.

"За даними фактами відкрито кримінальне провадження за статтями 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) та 345(Погроза вбивством , насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу)", - наголошується в повідомленні.

Пізніше в управлінні МВС Миколаївської області підтвердили інформацію про те, що Денис Бакланов є рідним братом Станіслава Бакланова - заступник начальника одного з відділів Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Миколаївській області.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...