Марков заявив, що об'єднуватися з "Батьківщиною" не збирається

Понеділок, 16 вересня 2013, 23:25

Депутат Ігор Марков, якого за рішенням суду Центрвиборчком повинен позбавити мандата, не збирається об'єднуватися з партією "Батьківщина".

Про це він сказав в ефірі "Свободи слова" на ICTV.

"З Юлією Володимирівною не знайомий і ніколи не спілкувався. За її заяву я дуже вдячний. Вона досвідчений і прагматичний політик. І якщо вона передрікає мені таке майбутнє, то я можу висловити тільки слова подяки", - заявив Марков.

"Що стосується моєї політичної позиції, то ніякого союзу з "Батьківщиною", ніяких домовленостей не існує. Не треба панікувати завчасно", - додав він.

"Я сказав, що ми будемо брати участь у президентській кампанії. Але з моєю особистою участю я ще буду визначатися", - заявив поки ще член Партії регіонів.

Водночас, на запитання про те, чи читав він програму ПР, коли збирався вступати в цю фракцію, Марков відповів негативно.

"Ні, я їхню програму, чесно кажучи, не читав. Ту програмку, яку вони здали в ЦВК, я не читав", - заявив він.

Як відомо, 12 вересня Вищий адмінсуд зобов'язав ЦВК позбавити мандата депутата Ради Ігоря Маркова.

Таким чином суд визнав доведеним факт фальсифікації результатів голосування на парламентських виборах на окрузі №133 в Одесі.

Марков впевнений, що його обвинувачення у фальсифікаціях на виборах пов'язані з тим, що він виступає проти євроінтеграції України й не має наміру голосувати за законопроекти, які сприяють підписанню угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Він також вважає, що його депутатські повноваження можуть бути відновлені шляхом оскарження в ЄСПЛ.

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко, говорячи про Маркова, заявила, що "12 вересня на Сході та Півдні України народився новий молодий, енергійний, харизматичний, ідеологічний лідер проросійськи налаштованих громадян України, який гарантовано буде балотуватися в президенти, а це вже початок кінця самого Януковича".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News