Київрада знову збереться 3 жовтня?

Вівторок, 17 вересня 2013, 15:57

Наступна сесія Київради може відбутися 3 жовтня.

Про це повідомив народний депутат України Олександр Бригинець, який зустрів депутата з провладної більшості, який повідомив про те, що 3 жовтня нібито готують чергову незаконну сесію Київради.

"Певно, розраховують, що оскільки цей тиждень не сесійний у парламенті, то у Києві не буде достатньо нардепів для протистояння порушенню законів", - вважає Бригинець.

Зі слів депутата, порядок денний засідання Київради величезний.

"А найстрашніше - ним передбачається прийняти новий Генплан. Той самий, який окрім іншого, узаконює усі злочини Черновецького-Попова про незаконним забудовам, що були і ще будуть. Мене, як пам′яткоохоронця, обурює те, що межі археологічних пам′яток не визначено. А це означає, що будуть будувати на унікальних городищах. Через це Оболонь, яка мала на своїй території кілька цікавих давніх поселень, не має нічого, крім "історичних" будинків пізньої радянської доби", - заявив Бригинець.

"Тож дія, яку планує вчинити влада - злочин! І подвійний злочин від того, що новий Генплан прийматиме не чинна Київрада! Сподіваюсь, депутати одумаються і не братимуть на себе цього відповідального рішення", - висловив сподівання Бригинець.

Водночас прес-секретар Галини Гереги Юлія Чудновець заявила УП, що розпорядження про сесію поки немає.

"Наразі, заступник міського голови - секретар Київради не підписувала розпорядження про призначення пленарного засідання", - заявила Чудновець.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування