Луценко визнав, що його спонсорує Третьяков

П'ятниця, 20 вересня 2013, 15:19

Політичну організацію Юрія Луценка спонсорують три людини, одна з яких Олександр Третьяков.

Про це він сказав у відеоінтерв'ю "Публічним людям" , відповідаючи на запитання про спірні емоції, які викликають його нинішні соратники Роман Безсмертний і Олександр Третьяков.

Що стосується Безсмертного, то Луценко назвав його "чудовим орговиком", а співпрацю з Третьяковим пояснив таким чином:

"Ви можете назвати іншого спонсора? Назвіть! У мене є й інші. Також у мене поряд є багато молодих нових партій, які роблять чисті нові хлопці, які правильно будують партійну структуру, але ніяк не можуть впливати на українську політику. Ніяк, тому що у них немає більше 10 тисяч. А українська політика є спочатку дуже дорогою. І не маючи ресурсу, ми можемо бути лише кухонними говорилками. Я вважаю, що цим не допоможу країні".

За словами Луценка, у нього 3 інвестори, 2 з яких бажають залишатися в тіні. "Відразу скажу, що їх прізвища нікому нічого не скажуть", - зазначив він.

"Так, у Третьякова, як і у мене, є хвіст. Але, скажіть, коли Ющенко звільнив свого помічника Третьякова, і відразу зателефонував прокурору і наказав заарештувати, Третьяков, що пішов до синіх? Він колись спонсорував хоч один недемократичний проект, йшов на протилежну сторону? Помилявся? Так! Але хто у нас не помилявся", - сказав Луценко.

При цьому він підкреслив, що у Третьякова немає монопольного впливу на прийняття рішень.

"У нього є право голосу, ми ж не можемо його використовувати як дійну корову. Але він має не більше впливу, ніж той же Стецьків", - зазначив Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування