Почався суд над "врадіївськими гвалтівниками"

Четвер, 26 вересня 2013, 12:28

Колегія суддів Первомайського міжрайсуду почала розглядати справу "врадіївських ґвалтівників" і призначила наступне засідання на 8 жовтня.

Врадіївський гвалтівників почали судити. фото НикВести
"Врадіївський гвалтівників" почали судити. фото НикВести

Про це повідомляє місцеве видання НикВести.

Засідання виїзне та проходить в приміщенні Апеляційного суду Миколаївської області.

Звинувачених капітана міліції Євгена Дрижака, лейтенанта міліції Дмитра Поліщука і таксиста Сергія Рябіненка привезли до приміщення суду.

До складу колегії входять три жінки: заступник голови Первомайського міжрайонного суду Тетяна Литвиненко, суддя Світлана Соцька і Тетяна Маржина.

Приїзд конвою зустріли пікетом. фото НикВести
Приїзд конвою зустріли пікетом. фото НикВести

Приїзду конвою з обвинуваченими на пікеті перед будівлею суду чекали десятки людей, серед них журналісти, представники сторін і громадські активісти.

До зали суду спочатку пустили адвокатів, потім родичів, потім журналістів. Загалом у приміщенні суду перебуває близько 70-ти людей.

Засідання відкрилося близько 11 години 20 хвилин.

Захисник обвинуваченого Дрижака подав клопотання про те, що суд не може розглядати справу, оскільки він має у своєму розпорядженні не той обвинувальний акт.

Але судді пояснили це технічною помилкою (невірно вказано номер) і призначили наступний розгляд в цьому ж суді. Наступне засідання відбудеться 8 жовтня, о 10:00.

Прокурори просять продовжити суд утримання звинувачених під вартою ще на 2 місяці.

Мешканку Врадіївки Ірину Крашкову жорстоко побили та згвалтували.

За підозрою у її згвалтуванні були затримані два міліціонери і таксист. Третій міліціонер, на котрого вказав Крашкова, зумів утекти.

1 липня близько 1000 жителів Врадіївки вийшли на мітинг з вимогою покарати винних, в ході якого стався штурм райвідділу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування