Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прибічники КПУ вирішили йти в Митний союз через референдум

Неділя, 29 вересня 2013, 12:42

Учасники зборів  щодо проведення всеукраїнського референдуму одноголосно ухвалили рішення про доцільність його проведення.

Як повідомили у прес-службі КПУ,  також учасники зборів визначили точне формулювання питання, що пропонується винести на референдум - "Чи підтримуєте Ви приєднання України до Митного союзу Республіки Білорусь, Республіки Казахстан і Російської Федерації?".

"На зборах утворено персональний склад ініціативної групи з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою. До неї увійшли 9873 людини", - заявили в КПУ.

Ініціативній групі доручено проведення збору підписів за проведення всеукраїнського референдуму.

Окрім того під час зборів призначено уповноваженого представника ініціативної групи з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою. Ним став секретар ЦК Компартії України Георгій Буйко.

Як відомо, збори відбулися 29 вересня у Києві, на стадіоні "Спартак".

19 вересня до ЦВК надійшла заявка на проведення 29 вересня зборів громадян щодо всеукраїнського референдуму про вступ України до МС.

Окружний адміністративний суд Києва заборонив Центральній виборчій комісії направляти свого представника на збори громадян з всеукраїнського референдуму про вступ України до МС, заплановані на 29 вересня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування