Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція запевняє, що акції "Вставай, Україно!" перемістились "в народ"

Понеділок, 30 вересня 2013, 15:27

Акції опозиції "Вставай, Україно!" не припинялись, вони тривають в інших форматах.

Про це у коментарях виданню Тиждень.ua заявили представники трьох опозиційних сил.

"Якщо раніше проводили акції в обласних центрах, то сьогодні ми вирішили стати ближчими до людей, і започаткувати акцій у районних центрах. Будемо більше акцентувати увагу не на загальнополітичних речах, а на місцевій проблематиці", - заявив нардеп від "Батьківщини" Сергій Пашинський.

Він зазначив, що розкладу таких акцій ще немає: "зараз ми тільки починаємо їх планувати. Наступає новий політичний сезон, – і ми, відповідно до вимог часу, моделюємо ситуацію".

Пашинський запевнив, що "Батьківщина" "чітко координує з усіма політичними силами свою діяльність".

"Акція "Вставай, Україно" буде продовжуватись до того дня, поки ми не усунемо президента Віктора Януковича від влади, тобто форми акції будуть адаптуватись до вимог часу", - зазначив він.

У Кличка зазначили, що зміщують акценти діяльності від широкомасштабних масових акцій до більш предметної розмови:

"Віталій Кличко із членами своєї команди має намір проїхатися всією Україною, аби у широкому колі фахівців, експертів, представників громадських, профспілкових організацій обговорити стратегію і тактику нашої діяльності – перед і під час президентських виборів", - сказав депутат від УДАРу Павло Розенко.

Він запевнив, що УДАР братиме участь у спільних масштабних акціях опозиції.

​У "Свободі", в свою чергу, вважають, що після Вільнюського саміту зросте вулична активність:

"Зараз ми розуміємо... ключове завдання усього українського суспільства, влади й опозиції – зробити все можливе для підписання угоди з ЄС, тому зараз опозиція ключову увагу звертає саме на цю роботу, на якісну підготовку законодавства", - наголосив "свободівець" Юрій Сиротюк.

Він нагадав, що на акцію "Вставай, Україно" не завжди приїжджали всі три опозиційні лідери: "Один із лідерів опозиції, який пропустив із поважних причин більшість акцій "Вставай, Україно", заявив про власний тур".

"Але я переконаний, в обласні, районні центри наразі мають їздити не тільки Тягнибок, Кличко і Яценюк, а всі 172 опозиційних депутати", - наголосив Сиротюк.

Як повідомлялось, у липні Яценюк заявляв, що опозиція продовжить всеукраїнську акцію "Вставай, Україно!" восени.

Він зазначав, що акція "Вставай, Україно!" "обов'язково буде доходити до малих міст, до сіл".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування