Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніченко каже, що на нього немає сенсу тиснути

Середа, 4 вересня 2013, 11:45

Фракція Партії регіонів о 16:15 зустрінеться з президентом.

Цю інформацію журналістам підтвердила Олена Бондаренко.

На уточнення „Української правди", чи означає це, що фракція не може без втручання президента вирішити свої проблеми, Бондаренко обурилась і заявила, що не хоче бути "жертовною коровою" і брати участь в маніпуляціях "Української правди".

"Слухайте, кожен шукає інтерпретацію факту рівно так, як він хоче... Якщо вам потрібен коментар для ваших маніпуляцій, милості просимо. Але я не хочу служити жертовною коровою для ваших маніпуляцій. Ніколи, в жодному колективі, навіть "Українській правді" не може все бути на 100% добре, характери різні, і буває, що навіть спрацьовує особистісний фактор", – сказала Бондаренко.

Водночас Вадим Колесніченко на питання журналістів, чи не боїться він вийти з зустрічі з президентом вже не членом фракції сказав, що на нього тиснути "немає сенсу, бо в нього немає бізнесу".

"А взагалі за 7 років роботи фракції до мене претензій не було... З приводу євроінтеграції я висловив свою точку зору, вона солідарна багатьма точкам зору, але про вихід з фракції я не говорив", – сказав депутат–"регіонал".

"У нас все чітко і нормально, іде дискусія. У нас і раніше були чоловічі розмови",– сказав журналістам Володимир Макеєнко.

Як відомо, Шуфрич на засіданні фракції Партії регіонів у понеділок розкритикував деякі дії своєї партії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування