Новинський каже, що віддячить "регіоналам" за підтримку

Середа, 4 вересня 2013, 18:33

Народний депутат Вадим Новинський не готовий голосувати за євроінтеграційні закони, бо севастопольці проти.

Про це він заявив, вийшовши з кінотеатру "Зоряний", де відбулася зустріч депутатів від Партії регіонів з президентом Віктором Януковичем.

Відповідаючи на запитання, чи буде він голосувати за євроінтеграційні законопроекти, Новинський відповів: "Я обирався в Севастополі, де у севастопольців настрій трошки інший. Вони виступають за те, щоб Україна була в Митному союзі. Я не можу голосувати без урахування думки севастопольців".

"З приводу вступу у фракцію Партії регіонів, швидше за все я буду там. Партія регіонів підтримувала мене на виборах, коли я йшов по Севастополю, і багато ідеологічних норм партії мені близькі, але я поки не збираюся нікуди вступати і, найголовніше, нікуди вляпуватися", - сказав він.

"Ви завтра побачите, потерпіть, залишилося зовсім небагато",- заявив нардеп, відповідаючи на запитання журналістів про його приєднання до фракції ПР.

На запитання про те, в який комітет він збирається йти працювати, депутат відповів: "Чесно скажу: ще не вирішив, але те, що я буду в групі Росія - Україна - це 100 %".

Як відомо, бізнесмен Вадим Новинський у вівторок склав присягу народного депутата.

Він переміг на довиборах у 224 окрузі у Севастополі 7 липня.

Коментарі

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...