Турчинов назвав справу проти Наливайченка тиском на опозицію

П'ятниця, 6 вересня 2013, 11:10

Екс-голова СБУ Олександр Турчинов вважає штучно створеним скандалом і тиском на опозицію заяву Рената Кузьміна про кримінальне провадження проти Валентина Наливайченка.

Так він прокоментував заяву першого заступника генпрокурора щодо того, що Наливайченко дав доступ агентам ЦРУ до засекречених документів.

За словами Турчинова, це штучно створюваний скандал, щоб відволікти увагу людей від дій окремих депутатів Партії регіонів, які зривають підписання угоди України з ЄС.

Крім того, Турчинов як колишній голова СБУ сумнівається, що Наливайченко саме запрошував агентів ЦРУ до СБУ, і надавав їм документи.

"Навряд чи він їх запрошував до будівлі СБУ. Більше того, я хочу вам сказати, що за сучасними умовами стосунків між державами, всі резиденти розвідок – це офіційні посадові особи, і вони всі відомі, як службі безпеки, так і наші", – сказав Турчинов.

"Бо ми повинні повідомляти, коли він їде працювати. і я не думаю, що пан Наливайченко міг запросити нелегальних агентів з фотоапаратами чи таємнимипристроями працювати в СБУ", – підсумував він.

Як відомо, перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін заявив, що Генпрокуратура перевіряє факт розголошення державної таємниці екс-главою СБУ членом фракції УДАР Валентином Наливайченко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування