Скандальну солістку опери облили майонезом, вона вибачилася

Субота, 7 вересня 2013, 12:56

Солістку Національної опери Катерину Абдулліну, яка назвала україномовні школи "бидлячими" у соцмережі, облили майонезом.

Як повідомляє канал ICTV, це сталося під час спроби взяти у неї коментар щодо скандалу.

"Зйомки зірвали націоналісти. Люди закидали оперну діву майонезом", - сказано в повідомленні.

Раніше Абдулліна у Facebook назвала школи з українською мовою навчання "бидлячими" і пораділа, що її діти навчаються у гімназії російською, "серед морально здорових дітей, а не серед бидла". Згодом ці висловлення були видалені з мережі.

Міністерство культури відреагувало на це різко, вимагаючи вибачень у працівника культури. "Вона має публічно перепросити не лише в учнів і освітян україномовних шкіл, а й у всіх громадян України, оскільки своєю заявою образила все суспільство", - заявив Мінкульт.

Сама Абдулліна заявила, що її блог було зламано і вона не могла виправити свої коментарі, смисл яких нібито спотворили. "Я нікого не хотіла образити, і якщо раптом хтось мене не так зрозумів – я щиро перепрошую", - заявила солістка Національної опери.

Водночас, генеральний директор Національної опери Петро Чуприна заявив, що "скоріше за все, крапка в творчій біографії Катерини Абдулліної вже поставлена", передає ТСН.

Він обурений словами співачки про "бидлячі" школи: "Вона не зірка такого параметру, щоб хтось їй заздрив. Я вбачаю в цьому якийсь абсурдний хід піарний. Або в кращому випадку для неї якесь затьмарення".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування