Саакашвілі таки заліз на Казбек

Понеділок, 9 вересня 2013, 18:57

Президент Грузії Михайло Саакашвілі підкорив Казбек і символічно звів прапор країни на висоті 5,047 тисячі метрів над рівнем моря.

Саакашвілі розповсюдив повідомлення під заголовком "Хто сказав, що ми не зможемо піднятися ?!", і виклав фотографії сходження на Казбек на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook 9 вересня.

Саакашвілі підкорив Казбек
Саакашвілі підкорив Казбек

"Незважаючи на труднощі шляху, ми все одно досягли мети! Я підкорив Казбек разом з одним з лідерів російської опозиції Андрієм Іларіоновим. Ми піднялися на останню ділянку гори з використанням альпіністських мотузок та іншої спеціальної техніки", - розповів президент.

 

"У зв'язці також були громадяни України та Ірану, яких ми зустріли по дорозі. Саме з цією інтернаціональною єдністю на висоті 5,047 тисячі метрів ми символічно звели прапор Грузії", - написав Саакашвілі.

При цьому він зазначив, що немає мети, яку не можна було б досягти єдністю.

Як відомо, раніше президенту Грузії довелося перервати сходження на Казбек через негоду і ураган. Під час триденної подорожі разом з кількома досвідченими альпіністами він піднявся на Казбецьке плато і гори, які оточують льодовик.

Новини Грузії

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...