Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У черкаській міськраді фракція Партії регіонів поповнилася 5 депутатами

Четвер, 17 жовтня 2013, 12:49

У Черкаській міськраді фракція Партії регіонів поповнилася 5 депутатами.

Про це під час чергового пленарного засідання міськради в четвер повідомив голова фракції ПР Ігор Мельников, інформує офіційний портал міської влади Черкас.

За його словами, заяви на вступ до фракції написали 5 депутатів Анатолій Коверський, Руслан Донець, Валерій Вишиваний, Юрій Бондар та Борис Лєбєдцов.

Ігор Мельников також заявив, що вступити до фракції готові ще кілька депутатів.

У черкаській обласній парторганізації ВО "Батьківщина" зазначили, що вищезгадані депутати не є членами партії "Фронт змін".

"Анатолій Коверський, Валерій Вишиваний, Борис Лєбєдцов не є членами політичної партії "Фронт Змін" з січня 2012 року. Юрій Бондар - з лютого 2012 року. У зв’язку зі вступом до іншої партії (ПР - ред.) членство Руслана Донця в партії "Фронт Змін" припинилося автоматично", - повідомила заступник керівника Черкаської облорганізації Наталя Старікова.

***

17 жовтня під час засіданні сесії Миколаївської міськради опозиція об'єдналася в єдину фракцію ВО "Батьківщина".

Про це оголосив секретар міськради Юрій Гранатуров, повідомляють "НикВести".

У об'єднану фракцію увійшли 6 депутатів - Олег Мудрак, Сергій Клюс, Олександр Жолобецький, Олександр Курченко, Олег Богомаз і Гнат Коробко.

Керівником фракції був обраний Олександр Курченко.

В той же час Андрій Мишкін, який був обраний до міськради за списком "Фронту змін", відмовився вступити в об'єднану фракцію "Батьківщина".

Як повідомлялося, президія політради ВО "Батьківщина" на з'їзді у середу виключила з партії 12 осіб.

Серед них - керівник Жовтневої районної партійної організації в Миколаєві Олег Кравець, та депутат Миколаївської обласної ради Анатолій Катрич.

У "Батьківщині" зазначали, що вони виключені "за невиконання програмних положень, статутних вимог та дії, які завдають шкоди авторитету партії".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування