Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За небажання йти в ЄС "регіоналів" позбавлятимуть мандатів?

Субота, 19 жовтня 2013, 16:06

Частина нардепів з фракції Партії регіонів, які виступають проти підписання угоди про асоціацію з ЄС, припускають, що через таку позицію можуть бути позбавлені мандатів

Про це заявив нардеп від ПР Іван Бушко, повідомляє прес-служба депутата.

"Підписувати угоду не можна, тому що вона суперечить Конституції України. Переконаний, що і європейська сторона, і українська, нарешті зрозуміють, що підписувати неконституційну угоду - незаконно", - додав він.

Нардеп припускає, що після його заяви вище партійне керівництво також може позбавити депутатського мандату, як це було з колегою Ігорем Марковим.

"Розділяю його позицію. Він виступав проти підписання угоди. У мене запитання до президента: а як же тоді прагнення виконати передвиборчі обіцянки цієї партії перед кожним виборцем півдня-сходу?", - зазначив нардеп.

При цьому він висловив переконання, що "на наступному пленарному тижні з уст спікера Верховної ради пролунає не одна "показова" заява про позбавлення депутатства чи виключення із фракції ПР". 

Зазначимо, пізніше у прес-службі Бушка заявили: інформація, розповсюджена начебто прес-службою депутата від ПР про можливість позбавлення мандатів "регіоналів" за антиєвропейські настрої не відповідає дійсності.

"Розтиражована "заява" Бушка про ймовірність позбавлення мандатів "регіоналів", які нібито виступають проти асоціації з ЄС – звичайна провокація конкурентів-невдах, які через власну безпринципність втратили довіру у виборців і намагаються дискредитувати Партію регіонів та її найбільш яскравих представників, що послідовно відстоюють європейський вибір країни", - заявили у прес-службі "регіонала". 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування