Нелегітимна Київрада успішно перерозподіляє бюджет

Середа, 2 жовтня 2013, 11:18

Київська міськрада, повноваження якої звершилися 2 червня, вносить зміни до бюджету столиці на 2013 рік.

Крім того, депутати міськради корегують Програму соціально-економічного розвитку столиці на 2013 рік.

Зокрема, 7,6 мільйонів гривень депутати виділили на будівництво зовнішніх інженерних мереж у провулку Моторному, для своєчасного введення будинків в експлуатацію.

4 мільйони гривень виділили на будівництво наземного пішохідного переходу від вулиці Милославської до пересадочного вузла на міську кільцеву електричку.

На завершення І черги будівництва гідровузла у мікрорайоні Бортничі та введення в експлуатацію свердловин перерозподілили 5 мільйонів гривень.

На завершення робіт з реконструкції приймальних відділень Олександрівської лікарні виділено 5 мільйонів гривен, а на реконструкцiю будiвлi Київської мiської станцiї швидкої медичної допомоги та медицини катастроф – 930 тисяч гривень.

На реконструкцію музею Тараса Шевченка в рамках підготовки до святкування 200-річчя поета за рахунок додаткових субвенцій з державного бюджету виділено 4 мільйони гривень.

Депутати працюють у спокійному режимі. Проекти приймаються без заперечень.

Депутати від опозиційних фракції Верховної Ради у середу прийшли під Київраду з метою заблокувати нелегітимну роботу. Проте приміщення ради було оточене щільним кордоном "Беркуту". Під час сутичок був застосований сльозогінний газ.

При цьому опозиція, яка мітингувала під Київрадою і намагалася увірватися до будівлі, станом на 10:50 свою акцію завершила.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування