"Дніпропетровський терорист" звинуватив в усьому СБУ

Вівторок, 22 жовтня 2013, 16:30

"Дніпропетровський терорист" Віктор Сукачов стверджує, що виконував вказівки Служби безпеки України до і після вибухів.

Про це він заявив на судовому засіданні у вівторок, передають "Коментарі".

За словами Сукачова, у 2011 році Федоряку, який дружив з Сукачовим, співробітниками СБУ був підкинутий пакет з наркотиками. Співробітники СБУ надали Федоряку вибір співпрацювати з ними, або потрапити за грати.

"Федоряк повідомив йому, що від СБУ постраждає і він, так як знаходиться в дружніх відносинах з Федоряком", - цитує "терориста" видання.

Сукачов розповів, що у день вибухів у Дніпропетровську він разом з Федоряком розклеював оголошення про установку точкових систем поливу, чим займався у вільний від основної роботи час.

За подібні дії він раніше притягувався до відповідальності.

Дізнавшись зі ЗМІ про вибухи, Сукачов поїхав у центр Дніпропетровська, щоб довідатися про події докладніше, щоб надалі було, що розповідати студентам і говорити в коментарях ЗМІ. За словами Сукачова, на місці вибухів він не з'являвся.

"Після вибухів, з Федоряком зв'язався координатор зі спецслужб і запропонував забрати картки з грошима. Сукачов і Федоряк змогли зняти 24 тисячі гривень, 16 з яких дісталися Федоряку", - повідомив "терорист".

"В ході "співпраці" зі спецслужбами, останні, доповнювали список завдань, змушуючи Сукачова і Федоряка посилати смс-ки з вимогами і погрозами мінування", - пише видання.

За словами Сукачова, процес над "дніпропетровськими терористами" нагадує йому процес над паліями Рейхстагу: "Федоряк - ван дер Любе, Рева - Димитров, а я на підтанцьовках".

Раніше Сукачов заявив, що СБУ загрожувало заарештувати його брата і його дружину.

27 квітня 2012 року в центрі Дніпропетровська пролунало 4 вибухи. Більше 30 громадянам були завдані ушкодження різного ступеня тяжкості. Матеріальні збитки понесли 13 осіб.

Міліція порушила кримінальну справу за статтею "теракт". Згодом було затримано 4 підозрюваних.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...