Один з гуртів відмовився співати під прапорами Медведчука

Вівторок, 22 жовтня 2013, 23:29

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя пообіцяв, що його гурт не братиме участь у концерті, організованому "Українським вибором" Віктора Медведчука.

Про це він написав у своєму блозі.

Тополя розповів, яким чином раніше відбувалися домовленості щодо участі у концертному турі "Ми єдіни", організованому громадським рухом "Український вибір", який пропагує за вступ України до Митного союзу.

Музикант запевнив: йому пообіцяли, що до концерту не будуть причетні жодні політики.

Виступити на концерті Тополі запропонував лідер гурту "Братья Карамазовы" Олег Карамазов, який заявив, що члени "Українського вибору" "полізли з політикою, примазалися і піаряться, стирчать з прапорами під сценою".

Також, за словами лідера гурту "Антитіла", "Братья Карамазовы" подаватимуть на рух Медведчука до суду.

"Антитіла не братимуть участь у концерті, організованому політсилою "Український вибір"! Ми категорично не згодні з вектором та ідеологією цієї політичної сили! Крапка", - додав Тополя.

Як відомо, в Україні за підтримки громадського руху "Український вибір" стартував масштабний концертний тур "Ми єдіни".

Акція стартувала у Севастополі, далі тур рухатиметься через Херсон, Одесу, Черкаси, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Донецьк.

Як зазначено у  повідомленні "Українського вибору" , на концерт 4 листопада у Харкові буде присутній сам лідер руху Віктор Медведчук, після чого концерти також заплановані у Кіровограді та Києві, де відбудеться заключний гала-концерт.

У турі анонсована участь гуртів "С.К.А.Й.", "Антитіла" та "Брати Карамазови" (Україна), "Чайф", "Кубанський козачий хор" (Росія), "Пісняри" (Білорусь), "Різні люди" (Україна, Росія), та Еміра Кустуріци з TheNoSmokingOrchestra (Сербія).

Тур "Ми єдіни" ініціювали РПЦ Московського патріархату, проросійська організація "День Крещения Руси" та підтримав рух "Український вибір" Віктора Медведчука.  Основним гаслом туру є ідея "триединого русского народа".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News