Скаргу Пшонці на фальсифікацію "поправки Кличка" подала депутат від УДАРу

П'ятниця, 25 жовтня 2013, 16:08

Скаргу щодо фальсифікації поправки, через яку Віталію Кличку можуть не датьи балотуватися в президенти, до прокуратури подала депутат УДАРу Оксана Продан.

Відповідний текст звернення має "Українська правда".

"Зважаючи на те, що при підготовці проекту закону про внесення змін до Податкового кодексу щодо обліку та реєстрації платників податків" в комітеті ВР х питань податково та митної політики здійснено кримінальні правопорушення , передбачені статтями 351, 353, 356, 358 Кримінального кодексу, про що є офіційні докази", - зазначила Продан.

 

"Прошу внести відомості про це кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань та провести досудовий розгляд злочину", - зазначила Продан у зверненні.

В документі Продан зазначає, що надана 24 жовтня для голосування порівняльній таблиця проекту не відповідає тій, яка розглядалася на засіданні регламентного комітету.

"До законопроекту включені поправки, які не розглядались на засіданні комітету 23 жовтня 2013, а до законопроекту наданого на голосування включено поправки, які були сфальшовані, про що заявив депутат Бриченко в заяві від  24 жовтня 2013 року на голову ВР під час вечірнього засідання 24 жовтня".

Інші подробиці читайте незабаром у нашій статті "Поправка на Кличка".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...