Саакашвілі розповів, куди "втече" після виборів

Неділя, 27 жовтня 2013, 13:58

Після інавгурації нового президента Михайло Саакашвілі нікуди виїжджати не збирається і залишиться в Грузії.

Про це Саакашвілі заявив, коментуючи чутки про те, що він може залишити країну після інавгурації нового президента, повідомляє "Інтерфакс".

За словами президента, ніхто йому не може заборонити перебувати в Грузії або виїхати закордон, проте він залишиться в країні.

Пізніше на виборчу дільницю №19 Мтацміндському округу Тбілісі для участі у виборах Саакашвілі прийшов один, без супроводу сім'ї .

У відповідь на прохання ЗМІ прокоментувати, як проходять в країні вибори, Саакашвілі запросив усіх, кого цікавить це питання, до себе додому.

"Я йду додому, всіх запрошую, там і поговоримо", - зазначив він, передають "Новости-Грузия".

За його словами, після президентських виборів він "планує трохи відпочити".

Також Саакашвілі розповів, що днями переселився у свою квартиру з особняка на околиці Тбілісі, витрати на який оплачувала держава.

"Сьогодні я погуляв на бульварі в Анаклія (курортне селище на чорноморському узбережжі). Я готуюся до того періоду, коли хоч на якийсь час зможу трошки відпочивати, зібрати сили. Взагалі, я не втомився, але емоційно я перевантажений", - розповів Саакашвілі.

За його словами, рік тому, "як би не закінчилися парламентські вибори 2012 року", він збирався "відпочити від політики".

"Якби вони закінчилися таким чином, щоб був продовжений розвиток країни, я збирався взагалі піти з політики ... Зараз у Грузії період невизначеності і для мене набагато значніше, щоб країна визначилася, а не я", - сказав Саакашвілі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування